Van den Bergh de berg op

Nienke van den Bergh

Raised

4,421
176% reached of my target amount €2,500

Beste supporters,

Een uitdagend plan: ik ga de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. Deze tocht duurt 7 dagen, voert door verschillende klimaatzones en gaat naar grote hoogte! De top ligt op 5859 m waar de lucht zeer ijl is, dus hoogteziekte ligt dan ook op de loer.

De planning was om in januari 2022 de beklimming te gaan doen. Echter vanwege Covid is door War Child helaas besloten om de reis uit te stellen. Nu staat de reis gepland in januari 2023. Samen met mijn vriend Atin ga ik de berg op en draag ik deze uitdaging graag alsnog op aan War Child.

Daarmee ga ik de uitdaging aan, voor mezelf én voor War Child. War Child zet zich wereldwijd in voor oorlogskinderen door bescherming, onderwijs en psychosociale steun (o.a. hulp bij traumaverwerking) aan te bieden.

Waarom steun ik War Child? Omdat kinderen niet thuishoren in oorlog. Nooit! War Child zorgt ervoor dat een oorlog het kind of de generaties erna niet voor het leven hoeft te tekenen.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik op sportief vlak de lat nog niet eerder zo hoog heb gelegd. Het wordt dus hard trainen om te zorgen dat ik de top ga halen. Via de blogs op deze pagina kan je zien hoe het gaat met de voorbereidingen.

Wil je mijn actie voor War Child steunen? Alle donaties gaan rechtstreeks naar War Child. De kosten voor de reis draag ik uiteraard zelf. Mijn streefbedrag is 2500 euro, maar elke euro extra is natuurlijk meer dan welkom! Hoe gaaf zou het zijn om richting een bedrag van 5895 te gaan; de hoogte van de Uhuru peak... Op naar de top!

Lieve groeten,

Nienke van den Bergh

Ps. Delen mag, heel graag zelfs:)

 


View all