Zumba SWING marathon voor War Child

Raised

140
14% reached of total of €1,000
Closed You can't donate or start fundraising anymore

De Zumba SWING Marathon van Dance Centre Amersfoort is een waar feest! Drie uur lang swingen, springen, zweten, lachen en shaken onder leiding van 9 enthousiaste instructrices. Tijdens de marathon swingen we op verschillende muziekstijlen. Van latin en salsa tot dancehall, merenque, bachata en hiphop. Dit feestje is voor iedereen die van dansen en plezier houdt, plezier staat tenslotte altijd voorop! Deze 13de editie staat in het teken voor War Child, om ook kinderen in oorlog weer plezier in het leven te geven! Dus doe mee en kom in actie voor War Child!

 

DATUM 7 februari 2020
TIJD 14:00 - 17:00
WAAR Fort33 in Leusden
VOOR WIE Iedereen
TICKETS €18,- per persoon - waarvan €4,- gedoneerd wordt aan War Child

 

Voor War Child

Dance Centre Amersfoort gelooft in de kracht van dans en steunt daarom War Child. Zo krijgen kinderen in oorlog de kans om hun verschrikkelijke ervaringen o.a. door dans te verwerken.

 

Kom in actie

DCA doneert per verkocht ticket €4,- aan War Child maar we dagen jou uit om je te laten sponsoren. Want door jouw inzet tijdens de Zumba SWING marathon en het daarmee binnengehaalde sponsorgeld kunnen we nóg meer kinderen in oorlog helpen. En dat is hard nodig. Wereldwijd groeien namelijk 1 op de 6 kinderen op in conflictsituaties. War Child heeft een unieke aanpak om deze kinderen te helpen met psychosociale hulp. Daarbij maakt War Child dmv sport, spel en dans gebruik van de veerkracht en creativiteit van een kind. Dus kom vandaag nog in actie en haal zo veel mogelijk sponsorgeld op om deze kinderen te helpen. Heb je het meeste sponsorgeld binnengehaald dan win jij een te gekke prijs!