Ieder kind een kans

Rick Noorlander

Raised

360
14% reached of my target amount €2,500

Mijzelf uitdagen, ontwikkelen en gelijktijdig een impact maken waar het meest nodig is. Daarom kom ik in actie voor War Child.

Kilimanjaro is met 5895 meter Afrika’s hoogste berg. Ook is het één van de ''Seven Summits'' (de hoogste bergen van elk continent). Het is een tocht van zeven dagen door vijf verschillende klimaatzones, van tropisch regenwoud tot ruw, ijskoud terrein met als ultieme beloning, zonsopkomst op de Uhuru Peak (uhuru is Swahili voor ‘vrijheid’).

In januari 2022 beklim ik de Kilimanjaro. Naast het onvergetelijke avontuur naar Uhuru Peak, is het een enorme uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Hierdoor kan War Child zich inzetten voor een veilige plek van kinderen in oorlog, aanbieden van psychosociale hulp en educatie.

Ik pak deze kans om alles uit mijzelf te halen, zodat ieder kind een kans krijgt. Daarnaast hoop ik tijdens deze uitdaging een inspiratie te zijn voor anderen die dromen hetzelfde te doen.

Help jij ook mee?

Doneer door te klikken op ‘’doneer nu’’ en deel mijn actiepagina. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk geld ophalen en anderen inspireren hetzelfde te gaan doen.

Wat zou het een prestatie zijn om voor iedere meter omhoog één euro te doneren aan War Child.

Enorm bedankt (Swahili: Asante).

Rick