MUNO voor Warchild

MUNO Oud-Beijerland

Raised

2,129
106% reached of my target amount €2,000

Dit jaar is alweer de 12e editie van Model United Nations Oud-Beijerland (MUNO). Elk jaar zetten wij ons in voor een goed doel en dit jaar gaan we weer proberen om een recordbedrag neer te zetten voor War Child. 

MUNO is een simulatie van de Verenigde Naties, waarin havo- en vwo-leerlingen van CSG Willem van Oranje, die tweetalig onderwijs volgen, leren debatteren. De bedoeling is dat de leerlingen, net als bij de VN, echte wereldproblemen proberen op te lossen tijdens drie debat dagen die dit jaar zullen plaatsvinden op 21, 22 en 23 november.

Tijdens deze 3 dagen gaan wij proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze leeftijdsgenoten in oorlogsgebieden. Deze kinderen verdienen een veilige plek om nog even kind te zijn en een betere toekomst dan zij nu hebben. Op 23 november organiseren wij een loterij met super gave spullen! De opbrengst van deze loterij gaat direct naar War Child via deze actiepagina.

Natuurlijk kunt u of jij, zonder mee te doen aan de loterij, gewoon doneren via deze actiepagina. Alle beetjes zijn welkom!

Alvast hartstikke bedankt!