Sponsorloop Gerardusschool Deurne

Wilfred van Montfort

Opgehaald

2.995
199% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ook bij de Gerardusschool staat het Maatschappelijk doel, hoog in het vaandel. Dit jaar heeft de leerlingenraad besloten om als doel een sponsorloop te gaan houden voor Warchild. Een organisatie die zich inzet voor de kinderen in oorlogsgebieden.
Op vrijdag 20 April 2018 zullen alle leerlingen van onze basisschool gedurende 20 en 30 minuten zoveel mogelijk rondjes om de school gaan lopen. De groepen 1, 2, 3 en 4 beginnen om 9.30 uur, en de groepen 5,6,7 en 8 beginnen om 10.30 uur. Voor iedere gelopen ronde of een totaal bedrag zullen ze van hun sponsors ontvangen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.