JUST KILI IT

Sacha Peelen

( Member of team: Just Kili it )

Raised

578
28% reached of my target amount €2.000

Nog te gaan:

🌍

Mijn naam is Sacha en ik ben momenteel hard aan het trainen om in februari 2022 met een groep vriendinnen de Kilimanjaro te beklimmen. Dit is de hoogste berg van Afrika (5.895 meter). We houden van een uitdaging!

Het beklimmen van de Kilimanjaro als actie voor War Child staat al jaren hoog op onze lijst. Zelf kennen wij een goed  leven maar dat geldt niet voor iedereen. Ieder kind heeft het recht om veilig op te groeien, waar ook ter wereld.

Ons doel is om samen €12.000 voor War Child op te halen; dat is €1,- voor elke meter klimmen en ook weer afdalen. Van dat geld kunnen er 1500 kinderen starten aan een speciaal programma dat onder andere psychosociale steun biedt, zodat deze kinderen zo goed als dat kan controle krijgen over hun eigen leven.

 

Help jij mee mijn doel te bereiken? 

Elke bijdrage telt, hoe klein ook!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.