Pubquiz 2018 Ladies Circle Bossche Parels

Nelienke Bosch

Opgehaald

7.248
241% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Elk jaar organizeren wij als service club een actie om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen om de organisatie WAR CHILD te ondersteunen. Onze bedoeling is dus om een Pubquiz te organiseren waarbij een gedeelte van de kaartverkoop naar het goede doel gaat. Verder halen we dit jaar geld op door een kookworkshop te organiseren, te collecteren en op de sponsors te werven voor de Pubquiz.
In de aanloop van dit traject hebben we al contact gehad met Nina Marx en Claudine Duran.
Het logo van onze service club volgt. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat alle uitingen tav WAR CHILD nav deze Pubquiz door jullie gereviewed moeten worden. Vandaar dat we eerst de actie aan willen melden (en goedkeuring willen krijgen van WAR CHILD) voordat we de flyer en save the date willen mailen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.