Doe met ons mee, doneer en win!

jong Nederlands Blazers Ensemble

Raised

4.920
196% reached of my target amount €2.500

25 juni 2020

Ontzettend bedankt voor alle donaties die we hebben ontvangen, een prachtige bijdrage aan de € 4.820 dat in totaal is opgehaald. Daar zijn we heel blij mee!  Met dit geweldige resultaat zitten we ruim boven het streefbedrag van € 2.500! Echt fantastisch!

Met de opbrengst van deze actie kunnen nu meer kinderen in oorlog onderwijs volgen en meedoen aan de programma’s van War Child. Spelenderwijs met sport, spel en muziek wordt hun veerkracht versterkt. War Child zorgt ervoor dat kinderen in staat zijn hun nare ervaringen te verwerken en hun angsten te overwinnen. Maar dat kunnen ze niet alleen, dus erg bedankt voor je hulp! Met de winnaar van het huiskamerconcert wordt contact opgenomen. Doneren kan natuurlijk nog altijd.

Dankzij jouw donatie kan War Child met de opbrengst van deze actie 50 kinderen een jaar lang helpen.

Fijne zomer en blijf gezond!

Hartelijke groet, de musici van het jongNBE

 

 

31 mei 2020

Wij, de tien musici van het jong Nederlands Blazers Ensemble, weten over de oorlog van onze opa’s en oma’s, van de geschiedenislessen van school en documentaires en films. Wij hebben gelukkig nooit een oorlog meegemaakt en beseffen heel goed dat wij al 75 jaar in vrijheid leven. Wij weten ook dat er nu, vandaag, niet eens zo ver hiervandaan,  kinderen zijn die wel in oorlog leven of dat nog niet zo lang geleden hebben gedaan en dat ze afschuwelijke dingen hebben meegemaakt en getraumatiseerd zijn. Het is geweldig dat War Child deze kinderen helpt met sport, spel en muziek, om het zwijgen over wat ze hebben meegemaakt te doorbreken en ze weer zelfvertrouwen te geven. Wij willen heel graag ons steentje bijdragen. En dat gaan we doen via wat wij het liefste doen: muziek maken. Wil jij deze kinderen in oorlogsgebieden ook helpen? Doneer hier. Elk bedrag, groot of klein, is meer dan welkom. Donaties tot 25 juni maken ook nog kans op een huiskamerconcert van ons. Zodra het weer kan. Als je je e-mail achterlaat dan houden we je op de hoogte. Top dat je meedoet!

Meer info vind je ook op https://nbe.nl/jongnbe-ondersteunt-war-child-bij-campagne-doorbreek-het-zwijgen/

 
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.