Normal c901dbf14de4d4e2f86efaf6099cdf920cbb12e4

'Eet-atelier Vught' voor War Child

Hilda Spoor en Marieke van Maanen

Opgehaald

482
19% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
Qr

Eten verbindt. Wij, Hilda en Marieke uit Vught, zijn beide voorlichter voor War Child maar komen graag zelf in actie. In ons 'eet-atelier' dekken wij regelmatig de tafel voor maximaal 10 personen. Wij betalen en koken de ingrediënten, jij neemt je lievelingsdrankje mee en betaalt ons een passend bedrag voor het eten (minimaal 25 euro). De opbrengst gaat in zijn geheel naar War Child. Schuif aan bij vreemden (leuk, nieuwe mensen ontmoeten!) of stel zelf je eigen groep samen. Via deze pagina of onze Facebookpagina kun je je inschrijven. Wees welkom en wees gul, want kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit.

Geef je op door een bericht te sturen naar amerieke@gmail.com en vermeld gewenste datum, aantal personen en eventuele dieetwensen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.