VredesPicknick op Boerderij Westerpark

Jouw mand, hun hoop!

Raised

722
72% reached of total of €1,000

Still to go:

Wij zijn zes studenten die de opleiding Leisure & Eventmanagement volgen aan Hogeschool Inholland. Onder begeleiding van ervaren experts op het gebied van eventmanagement, mogen wij een evenement voor een goed doel organiseren.

Waarom War child?
Wij zijn zelf allemaal kind geweest en weten dat het opgroeien in een fijne en veilige omgeving een positieve invloed kan hebben op je toekomst. Voor ons is het heel waardevol dat wij iets kunnen doen voor kinderen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.

Wij organiseren daarom een picknick op Boerderij Westerpark in het Westerpark in Amsterdam op 5 juni 2024 tussen 12:00 en 15:00 uur. Deze middag verzorgen wij heerlijke hapjes en drankjes waarmee je zelf jouw gereserveerde picknickmand kan vullen. Gedurende de dag zullen er op locatie ook leuke activiteiten georganiseerd worden.

Reserveer een picknickmand door via deze actiepagina €15 of meer te doneren aan War Child. Één picknickmand is voor ongeveer 2 personen, of 3 als jullie kleine eters zijn ;). Om te zorgen dat wij je kunnen voorzien van meer informatie na het aanmelden is het van belang dat je toestemming geeft voor het delen van je contactgegevens met ons. Als je geen picknickmand wilt of niet langs kan komen, is elke donatie natuurlijk welkom. In dit geval kies je bij het keuzemenu ‘Ik wil doneren aan’ voor de optie:  “doneren en niet komen picknicken”.

Met elke picknickmand help je War Child een noodhulppakket te financieren voor kinderen in Gaza. Laten we ons samen inzetten om deze kinderen een kans te geven op een betere toekomst!

Jouw mand, hun hoop!

Praktisch informatie
Wat: Picknick en activiteiten
Datum: Woensdag 5 juni 2024
Tijd: 12:00-15:00
Plaats: Boerderij Westerpark
(Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en natuurlijk met de fiets.)