Voorlichters War Child regio Amsterdam

Voorlichters team in ACTIE!!

Raised

2,040
102% reached of total of €2,000

Nederland staat dit jaar stil bij 75 jaar Vrijheid, iets waar War Child zich in landen waar nog steeds oorlog is al jaren voor inzet. Met de campagne #doorbreekhetzwijgen proberen we de verhalen van oorlogsslachtoffers toen en nu te verbinden. En dan is er ook nog de corona-crisis waardoor de nood nóg groter en urgenter is!

 

Ondanks de beperkingen probeert War Child te blijven denken in kansen. Zoals door te zorgen voor minimale hygiëne – water en zeep – en noodzakelijke voorlichting in de vluchtelingenkampen. En met een digitaal onderwijsprogramma waarbij kinderen via Ipads toch les kunnen krijgen. Zo krijgen vele kinderen in oorlog de kans om ondanks de moeilijkheden weer even kind te kunnen zijn..

 

Wij als voorlichters van War Child Regio Noord-Holland kunnen op dit moment geen scholen, bedrijven en evenementen bezoeken om aandacht te vragen voor het werk van War Child. Maar we willen WEL iets doen. Daarom komen we nu zélf in actie!

 

Help jij ons bij onze missie? Al voor 8 euro kan War Child een kind helpen. Als tegenprestatie zullen we je op de hoogte houden over de corona-proof activiteiten van War Child. Ook komen er een 3-delige prachtige documentaireserie "Kinderen in oorlog 75 jaar later' (gemaakt in samenwerking met War Child) op SBS op zondag 17, 24 en 31 mei. Last but not least kunnen we misschien zelfs digitaal voorlichting gaan geven. Neem daarvoor contact op met vrijwilliger@warchild.nl. 

 

Dank je wel voor je steun namens ons hele team. PEACE!