Onze Missie voor War Child: Samen Maken We een Verschil

21 mei 2024 11:36

Als vijf eerstejaarsstudenten van het ROC Midden Nederland in Amersfoort, zijn wij diep geraakt door het werk van War Child. Wij volgen de opleidingen Business Administration & Control Specialist en Marketing & Communication Specialist en hebben de kans gekregen om een verschil te maken met onze schoolopdracht: geld inzamelen voor een goed doel. Na lang nadenken en overleg hebben wij unaniem besloten om War Child te steunen.

Waarom War Child? Deze organisatie zet zich in voor kinderen die leven in de meest gevaarlijke en stressvolle situaties ter wereld. Deze kinderen hebben vaak te maken met geweld, verlies en trauma’s die hun jeugd en toekomst bedreigen. War Child biedt deze kinderen een veilige plek, onderwijs en psychosociale steun, zodat ze kunnen herstellen, leren en gewoon weer kind kunnen zijn. Dit werk inspireert ons enorm, omdat wij geloven dat elk kind recht heeft op een veilige en hoopvolle toekomst.

Onze Bijdrage

Om ons steentje bij te dragen, hebben wij besloten om koekjes te bakken en heerlijke rozen te maken van zure matten, die wij vervolgens op straat gaan verkopen. We hebben hiervoor nog ongeveer vier weken de tijd en hebben als doel gesteld om €250,- op te halen voor War Child. Om onze actie extra kracht bij te zetten, hebben wij promotiemateriaal van War Child gevraagd, zoals hesjes en badges. Dit helpt ons niet alleen om herkenbaar te zijn, maar ook om de zichtbaarheid van War Child te vergroten.

Hoe Jij Kunt Helpen

We zijn vastberaden om van deze campagne een succes te maken, en we kunnen alle hulp gebruiken! Of je nu een koekje koopt, een roos, of gewoon een donatie wilt doen – elke bijdrage telt en helpt ons om het leven van kinderen in conflictgebieden te verbeteren.

Doe mee en steun onze actie voor War Child. Samen maken we een verschil!