R

Roc Midden Nederland

Samen voor War Child: Steun Kinderen in Conflictgebieden!

Raised

495
99% reached of total of €500

Wij geloven dat elk kind, waar ook ter wereld, recht heeft op een eerlijke kans in het leven. Helaas groeien veel kinderen op in conflictgebieden, omringd door geweld en onzekerheid. Deze kinderen worden beroofd van hun kindertijd, onderwijs en de kans op een veilige toekomst. Dit is niet alleen oneerlijk, maar ook onacceptabel.

War Child zet zich in om deze kinderen te helpen. Ze bieden veiligheid, onderwijs en emotionele steun, zodat deze kinderen weer kunnen dromen en bouwen aan een betere toekomst. Wij steunen War Child omdat wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen, te leren en gelukkig te zijn. Door onze campagne hopen wij bij te dragen aan een wereld waarin alle kinderen, ongeacht hun omstandigheden, een eerlijke kans krijgen op een hoopvolle en veilige toekomst.

Doe mee met onze actie en help ons om kinderen in conflictgebieden de kans te geven die ze verdienen. Samen kunnen we een verschil maken!


View all

Onze Missie voor War Child: Samen Maken We een Verschil

21-05-2024 | 11:36 Hour
Als vijf eerstejaarsstudenten van het ROC Midden Nederland in Amersfoort, zijn wij diep geraakt door het werk van War Child. Wij volgen de opleidingen Business Administration & Control Specialist en Marketing & Communication Specialist en hebben de kans gekregen om een verschil te maken met onze schoolopdracht: geld inzamelen voor een goed doel. Na lang nadenken en overleg hebben wij unaniem besloten om War Child te steunen. Waarom War Child? Deze organisatie zet zich in voor kinderen die leven in de meest gevaarlijke en stressvolle situaties ter wereld. Deze kinderen hebben vaak te maken met geweld, verlies en trauma’s die hun jeugd en toekomst bedreigen. War Child biedt deze kinderen een veilige plek, onderwijs en psychosociale steun, zodat ze kunnen herstellen, leren en gewoon weer kind kunnen zijn. Dit werk inspireert ons enorm, omdat wij geloven dat elk kind recht heeft op een veilige en hoopvolle toekomst. Onze Bijdrage Om ons steentje bij te dragen, hebben wij besloten om koekjes te bakken en heerlijke rozen te maken van zure matten, die wij vervolgens op straat gaan verkopen. We hebben hiervoor nog ongeveer vier weken de tijd en hebben als doel gesteld om €250,- op te halen voor War Child. Om onze actie extra kracht bij te zetten, hebben wij promotiemateriaal van War Child gevraagd, zoals hesjes en badges. Dit helpt ons niet alleen om herkenbaar te zijn, maar ook om de zichtbaarheid van War Child te vergroten. Hoe Jij Kunt Helpen We zijn vastberaden om van deze campagne een succes te maken, en we kunnen alle hulp gebruiken! Of je nu een koekje koopt, een roos, of gewoon een donatie wilt doen – elke bijdrage telt en helpt ons om het leven van kinderen in conflictgebieden te verbeteren. Doe mee en steun onze actie voor War Child. Samen maken we een verschil!