Kerstactie voor War Child

Vier de feestdagen voor War Child!

In de koude en donkere wintermaanden is het fijn om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Maar wist je dat voor meer dan 230 miljoen kinderen deze gezellige decemberperiode helemaal niet zo gewoon is? Zij groeien helaas op met oorlog en geweld en missen vaak hun familie en vrienden.

Kom daarom deze kerst voor hen in actie! Organiseer samen met jouw collega's, klas, familie of vrienden een leuke kerstactie. Bijvoorbeeld een SantaRun, een kerstmarkt of een kerstdiner. En haal daarmee zoveel mogelijk geld op voor kinderen in oorlog. Je kunt natuurlijk ook zelf een creatieve actie verzinnen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar actie@warchild.nl

Doe je mee? Maak dan meteen hier een actiepagina aan met een mooie foto en persoonlijke tekst. En deel jouw link, inclusief een mooie kerstgedachte, met iedereen die je kent! 

 

Sportief in actie deze kerst?

Ga dan Rennen voor War Child ! Maak een tof parcours om je school, bedrijf of door de buurt en trommel iedereen op om mee te doen. Laat je sponsoren per rondje en haal samen zoveel mogelijk geld op voor kinderen in oorlog. Ren samen een record aan rondjes: allemaal in pyjama, kerstoutfit of met alleen een kerstmuts op je hoofd. Muziek erbij en rennen maar! Met ons stappenplan, sponsor- en stempelkaart en promotieposter gaan je vliegend van start.

Zelf printen? Download hier het speciale SantaRun pakket. 
Liever kosteloos ons Rennen voor War Child pakket bestellen? Meld je dan hier aan en dan nemen wij contact met je op!

Smullend in actie voor War Child!

Kook in een handomdraai de heerlijke War Child-kersthapjes van topchef Julius Jaspers. Elk hapje is geïnspireerd op een land waar wij werken en per hapje lees je interessante weetjes. Ga dus snel aan de slag met onze Iraqi Buger, Libanese Jingleballs en Peace Pizza! Maak jouw kerstdiner compleet met onze leuke placemats en naambordjes. En vergeet tijdens jouw kerstdiner natuurlijk niet de gasten om een mooie donatie voor War Child te vragen.

Download hier het speciale Kerstrecepten pakket.