W

Veilingen en boodschappen voor Warchild

Wout Ridderbos

( Member of team: Saxion project goede doel )

Raised

532
70% reached of my target amount €750
Closed You can't donate anymore

Wij organiseren veilingen voor Warchild. 

Op marktplaats veilen wij items en de opbrengst doneren wij aan Warchild.

https://www.marktplaats.nl/a/tickets-en-kaartjes/recreatie-pretparken-en-attractieparken/m1597859127-2-kaartjes-voor-walibi-veiling-voor-het-goede-doel.html?c=08c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

 

 

Ook hebben we een kleine bezorgdienst opgezet. We doen boodschappen voor mensen en bezorgen die thuis voor een extra bijdrage van minimaal 10 euro! 

Wij hebben vanuit onze school de opdracht gekregen om minimaal 750 euro binnen te halen voor het goede doel. Wij hebben Warchild gekozen als goede doel om ons opgehaalde gehaald aan te doneren. Waarom heeft Warchild nou echt dit geld nodig? Er wordt verwacht dat er binnenkort een voedseltekort in Beirut is, waardoor ze extra veel voedsel (en dus geld) moeten inzetten. Dit is dus het ideale moment om aan Warchild te doneren, zo voorkomen we dat Warchild in de crisis van voedseltekorten het ontbreekt aan geld en daarmee dus spullen om mensen in nood te helpen! Nog een andere reden waarom Warchild het goede doel is om nu geld aan te doneren is, omdat ze zich ook inzetten voor de corona crisis. Ze verhelpen de verspreiding in landen waar dit te makkelijk gaat. Dit gaat iedereen aan en wij ons hier in Nederland dus ook!