B

War Child-Bracelet

Bas Verdonk

Raised

37,155
6% reached of my target amount €612,000

  War Child-Bracelet

Vanuit een diep verlangen een verschil te maken in het leven van kinderen in oorlog, bundelde designer Bas Verdonk in 2019 krachten met Marco Borsato . Uit hun samenwerking ontstond het idee voor ‘de War Child-Bracelet’. De Sterling zilveren schakels van de armband worden onderbroken door drie volledig stalen schakels. Ooit was dit staal onderdeel van een AK47 machinegeweer gebruikt en inbeslaggenomen in een conflictzone. Nu dragen de schakels symbolisch bij aan steun voor kinderen in oorlog. Een initiatief waarbij verschillende vrienden van War Child de komende jaren unieke bedels zullen ontwerpen. De volledige opbrengst komt ten goede van War Child.

Om meer te lezen over dit mooie initiatief ga naar de website van Bas Verdonk en deelnemende juwelierswinkels. Hier kunt u tevens een juwelier zoeken in de buurt. Of direct een bezoek brengen aan de webshop

 

Chef’Special 

War Child en Chef’Special hebben de afgelopen jaren een steeds diepere vriendschap ontwikkeld. De bekroning daarop is deze unieke bedel voor aan de War Child Bracelet. We vieren hiermee de start van het War Child ambassadeurschap van Chef’Special. “Voor ons is de samenwerking met War Child een eervol en natuurlijk vervolg van de betrokkenheid die we voelen bij slachtoffers van oorlogsgeweld in de wereld. De expertise van War Child en de aanpak waarmee zij kinderen steunen in het verwerken van hun oorlogservaringen zijn even inspirerend als doeltreffend. Wij zijn onwijs trots op het ambassadeurschap en kunnen niet wachten ons verder te verdiepen en ons in te zetten voor War Child en de kinderen die zij steunen”’.

De bedel ontworpen door Bas Verdonk en Chef’Special

In dit nieuwsbericht kunt u tevens meer lezen over Chef'Special als nieuwe ambassadeur voor War Child en over de War Child-Bracelet.

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy