Ride for Warchild - Roostmore

Pete Dee

( Member of team: Ride for Warchild )

Raised

1,483
14% reached of my target amount €10,000

Wij vragen heel even je aandacht. Je aandacht voor iets wat door COVID-19 lijkt te zijn verdwenen, maar wat er zeer zeker nog is. Steve en ik willen tijdens onze wereldreis zoveel mogelijk aandacht vragen voor kinderen die gevlucht zijn voor oorlog. De titel van onze actie luidt 'Ride for War Child'.

 

Binnenkort starten wij onze motorreis van 53000 kilometer. We beginnen in Nederland en hopen uiteindelijk in Wladiwostok te arriveren waarnaar we vervolgens weer helemaal terug rijden naar Nederland. Dit lijkt ons een mooie gelegenheid om niet alleen een fantastisch avontuur voor onszelf aan te gaan, maar ook om iets te betekenen voor kinderen die getroffen worden door oorlogsgeweld. 

 

Natuurlijk is het vervelend als je buurman in de supermarkt al het wc-papier voor je neus opkoopt, net op het moment dat jij voor je ouders wat boodschappen wil doen. Natuurlijk is het vervelend als je nu een paar maanden thuis opgesloten moet werken, met je zeurende kids continu om je heen. Maar er zijn wereldwijd ontzettend veel kinderen die door oorlogsgeweld geen thuis, school en/of ouders hebben. Die worden nu extra hard geraakt door het coronavirus. Voor die mensen willen wij graag jullie aandacht!

 

Ik weet dat het voor de meeste van ons nu ook even opletten is met inkomsten en uitgaven, maar toch wil ik jullie vragen om een klein bedrag te doneren aan War Child. Alsjeblieft, laten we deze kinderen niet uit het oog verliezen!