"Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets" - Max Lucado

15 april 2024 14:13

Inmiddels is het alweer medio april. De tijd gaat snel en de afgelopen periode heeft vooral in het teken gestaan van de voorbereidingen voor de halve marathon aanstaande zondag. De laatste lange trainingsloop heb ik achter de rug. Ik heb genoten van de zon en de omgeving. Laat die halve marathon maar komen! Deze week doe ik wat rustiger aan, ga ik mijn spullen pakken en een bestelling Machie's afmaken en versturen.

Ik had me voorgenomen om meer creatieve projecten op te pakken en meer bekendheid te geven aan mijn actie voor War Child. Maar door omstandigheden is dat een beetje tussen de wal en het schip geraakt. Misschien heb ik de lat wat te hoog gelegd en is het ook goed genoeg om 'iets' te doen in plaats van 'alles'. En 'iets' doen, is nog steeds meer dan niets doen.

Maar actie voeren voor War Child blijft helaas keihard nodig. En daarom ga ik door. Mijn sportieve projecten voor de komende periode staan gepland. Ik ga mezelf trakteren op twee halve marathons en de fietselfstedentocht. En onderweg hoop ik fondsen te werven voor War Child. Elke euro is van harte welkom! Bij voorbaat dank. 😊