"In between"

26 augustus 2022 16:55

Inmiddels ligt de 'fiets11stedentocht' al weer enige tijd achter ons. Het was een natte, barre tocht. Maar onderweg, soms staand op de pedalen, werd ik me er weer bewust van dat ik hier zélf voor had gekozen. Ik wilde dit doen en met een reden: om geld in te zamelen voor War Child! En ik kon mezelf voorhouden dat ik na 250 natte en koude kilometers bij mijn logeeradres onder een warme douche kon stappen en droge, warme kleren aan kon trekken.

En dat is voor zoveel kinderen niet vanzelfsprekend. Ze leven onder verschrikkelijke omstandigheden, moeten vluchten voor geweld en gevaar en hebben geen idee waar ze terecht komen. Laat staan dat er iemand op ze wacht met droge, schone kleding, een voedzame maaltijd en een warm bedje om onbezorgd in slaap te vallen. En daarom ga ik door! Met fietsen, lopen, met actievoeren voor War Child. Opdat War Child overal waar nodig kinderen een veilige omgeving, onderwijs en psychosociale hulp kan bieden.

Help je mij mee? Bij voorbaat dank!                                                            schattige hart emoji 4649058 - Download Free Vectors, Vector Bestanden,  Ontwerpen Templates

Op mijn horizon doemt de 'Damloop by night' op. Een mooie nieuw uitdaging, die met wat extra euro's op zak ergens het leven van een oorlogskind hopelijk weer een Beetje Mooier maakt.