Draaien voor War Child

Marijn Brederoo, Edwin Clavel, Kirsten van der Linden, Thimo Raasveld .

( Member of team: Haagse Hogeschool Minor Eventmanagement editie 2022 )

Raised

1,776
177% reached of my target amount €1,000

Wij zijn Marijn Brederoo, Edwin Clavel, Kirsten van der Linden en Thimo Raasveld. Momenteel zitten wij in ons derde jaar aan De Haagse Hogeschool en volgen de minor Event Management. Wij zijn studenten van de opleidingen Commerciële Econmie en Ondernemerschap & Retail Management. Voor deze minor organiseren wij een fondsenwervend evenement “Draaien voor War Child” met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel!

Ons evenement vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 16:00 tot 19:00 uur in WestCoastGym (Vlotlaan 412A), een sportschool in Monster. 

Bij Draaien voor War Child gaan wij een Rad van fortuin neerzetten met lokale en unieke prijzen onder het genot van een hapje & drankje en live muziek van een DJ. Het evenement staat in het teken om het kind terug te draaien naar wie het was. De oorlog verandert een kind. Ze zijn bang, heb geen vertrouwen en dromen over een mooie en leuke toekomst is er niet meer. Met het geld dat wij inzamelen helpt War Child kinderen met een nieuwe kans op een mooie toekomst. 

Help jij ons mee?