C

JUNI voor Jemen

Canick Hermans

Raised

145
14% reached of my target amount €1,000

Door burgeroorlog moeten kinderen in Jemen elke dag honger en geweld doorstaan. Elke 10 minuten sterft er een kind aan ondervoeding en ziektes als cholera. Op dit moment lijden bijna 2 miljoen kinderen honger. Meer dan 400.000 kinderen zijn al ernstig ondervoed en lopen direct levensgevaar.

Hermans weet Raad komt daarom in actie met de benefietvoorstelling JUNI voor Jemen

Wanneer? Zondag 24 maart
Hoe laat? 13u00 en 15u00
Waar? De Playground - Warchild, Helmholtzstraat 61G, 1098 LE Amsterdam

JUNI is een magische, muzikale voorstelling over een meisje dat is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. De voorstelling is geregisseerd door Eva Van der Gucht en speelde eerder al door heel Nederland, waaronder Theater Oostblok in Amsterdam Oost en Pllek in Amsterdam Noord.
Voor grote en kleine mensen vanaf 5 jaar. Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/316882846.

Toegang is gratis, maar wil je zeker zijn van een plekje? Dat kan met een van onze GOLDEN TICKETS. Voor een donatie van €10 kom je op onze VIP - lijst en krijg je een welkomstdrankje (koffie/thee/limonade). Let op: dit kan alleen tot 23 maart. Wees er snel bij, want op = op... 

Samenwerking Ginger & Ale: Spelen voor Jemen
Voor onze actiedag slaan we de handen ineen met café/restaurant Ginger&Ale. Gezamenlijk toveren we De Playground en het restaurant om tot een gezellige speeltuin, met allerlei leuke activiteiten. Kom koekjes bakken, disco - pannenkoeken eten, springen op het springkussen of kijken naar een voorstelling in een heuse ballenbak! Of vind de Gouden Bal en win een lekkere paasbrunch! Zo help je ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderen in Jemen, die elke dag honger en geweld moeten doorstaan. 

De actie ‘Spelen voor Jemen’ is onderdeel van de grootschalige actie #ikkominactievoorjemen, een initiatief van actrice Katrien van Beurden (Kerst met de Kuijpers en artistiek leidster van Theatre Hotel Courage). Met haar enthousiasme probeert ze zoveel mogelijk mensen in actie te laten komen. Ze schakelt al haar collega’s en vrienden in en organiseert diverse benefietavonden. Voor meer informatie: www.warchild.nl/actiejemen.