Ies & Ger de Kili op voor warchild

Isa van Bergen Henegouw

( Member of team: Beat it (berg & war) )

Raised

635
26% reached of my target amount €2,400

Ik ben Isa, 24 jaar en kom uit het Noord-Hollandse Castricum. Momenteel woon ik voor mijn studie in Deventer, waar ik volgend jaar zal afstuderen tot arts. Van deze geweldige en vooral uitdagende Kili challenge hoorde ik via mijn moeder, die mij direct probeerde over te halen dit avontuur samen aan te gaan. Om eerlijk te zijn sloeg bij mij direct de twijfel toe en zag ik talloze beren op de weg. Toch heb ik besloten er voor te gaan. Waarom? Kinderen horen niet in oorlog te leven. Ik ben heel dankbaar voor mijn vredige leven en gun dit iedereen ter wereld. Een steentje bijdragen aan een oorlog vrije wereld is lastig, oorlogen zijn voor mij een 'ver van mijn bed show'. Ik geloof erin dat ik door middel van het goede doel Warchild dit tóch kan doen. Kinderen horen zorgeloos op te groeien, te spelen en gewoon kind te kunnen zijn.

Daarnaast zijn twijfels en angsten er om te overwinnen. Dus let's go! We gaan ervoor. Ook kan ik mijn (ietwat al op leeftijd zijnde) moeder dit geweldige avontuur niet alleen laten doen, die heeft vast de nodige steuntjes in de rug nodig...

Om mee te doen aan de Kili challenge voor Warchild moet er natuurlijk geld worden ingezameld. Mocht je willen doneren, al is het maar een klein bedrag, dan kun je dat op deze pagina doen.

Ik wil je heel erg bedanken voor je steun!