Helen door kunst

Jamal Khamis

Raised

8,608
34% reached of my target amount €25,000

Jamal Khamis exposeert voor Beiroet

Musea en expositiezalen bleven lange tijd dicht, maar internationaal erkend kunstenaar Jamal Khamis bleef niet stilzitten en heeft een gloednieuwe collectie aan kleurrijke schilderijen vol emotie. Met een expositie in de Oosterkerk zamelt hij voor War Child geld in om getroffen kinderen en gezinnen van de Beiroet explosie van noodzakelijke hulp te voorzien. Eén van de geëxposeerde schilderijen wordt geloot aan een donateur die daar kans op wil maken.

De expositie ‘Helen door kunst’ wordt gekenmerkt door het fysieke herstel van de kunstenaar zelf, die uit kunst zijn kracht haalde. Nu wil hij zijn kunst gebruiken om ook de Nederlandse kunst- en cultuursector op gang te krijgen na een belastende pandemie. De slachtoffers van de catastrofale explosie in Beiroet is hij niet vergeten en daarom zamelt hij met de expositie geld in voor de activiteiten van War Child in Libanon.

De expositie vindt plaats in de Amsterdamse Oosterkerk van 22 t/m 28 augustus. Het is gratis te bezoeken en houdt zich aan alle coronamaatregelen. Alle schilderijen van de expositie zijn te verkrijgen na een directe donatie aan War Child. Het donatiebedrag verschilt per schilderij.

Reserveer hier een gratis ticket voor de expositie: www.helendoorkunst.nl

 

Win een schilderij

Er wordt ook een loting georganiseerd om een donateur met een tentoongesteld schilderij te belonen. Lees de blog (tabblad hierboven) voor uitleg over de loting. Ook als je niet naar de expositie kan komen en niet wil meedoen aan de loting, wordt elke donatie zeer op prijs gesteld!