Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn

Heroes Dutch Comic Con

Raised

0
0% reached of my target amount €30.000

Still to go:

Heroes Dutch Comic Con (HDCC) komt in actie voor War Child. Samen hebben we de droom dat alle kinderen kunnen leven zoals zij zelf willen. Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn. Daarom organiseren wij samen op 24 en 25 juni de 'War Child Safe Space' op de grootste Comic Con van Nederland. Ervaar zelf hoe War Child te werk gaat en steun - samen met alle andere bezoekers - kinderen in oorlog.

 

230 Miljoen kinderen groeien op in conflictgebieden, zij leven in angst en onzekerheid. Al deze kinderen hebben recht op een jeugd in vrede. War Child creërt veilige plekken voor kinderen in oorlog, waar ze kunnen spelen en leren. Door middel van sport- en spelactiviteiten helpt War Child ze hun traumatische ervaringen een plek te geven zodat zij weer kunnen bouwen aan een toekomst. Zo leren zij weer vertrouwen te hebben in zichzelf, in anderen en de toekomst. War Child kan dat niet alleen, Help jij ook mee?

 

Onder alle donateurs verloten we 3 te gekke prijzen pakketten met handtekeningen, exclusieve items en veel meer! 1 pakket is voor alle donateurs voorafgaand aan de beurs, en op elke dag van het event verloten we een pakket voor de donateurs van die dag. Winnaars krijgen een bericht en kunnen het pakket ophalen bij de War Child stand.


Waarom vind jij dat War Child onze gezamenlijke steun verdient? We horen het heel graag! Plaats een leuk bericht bij jouw donatie en maak ook nog kans op het nieuwe spel: 'The Huntsman Sociëty'.

 

Doneer minimaal €8 om mee te doen met de loterij. Daarmee kan War Child een kind een maand lang helpen!

 

Samen halen we de oorlog uit een kind.