Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn

Heroes Dutch Comic Con

Raised

4,960
16% reached of my target amount €30,000

Heroes Dutch Comic Con (HDCC) komt in actie voor War Child. Samen hebben we de droom dat alle kinderen kunnen leven zoals zij zelf willen. Vrij om te spelen, vrij om te groeien, vrij om te zijn. Daarom organiseren wij samen op 24 en 25 juni de 'War Child Safe Space' op de grootste Comic Con van Nederland. Ervaar zelf hoe War Child te werk gaat en steun - samen met alle andere bezoekers - kinderen in oorlog.

 

Onder alle donateurs verloten we 3 te gekke prijspakketten met handtekeningen, exclusieve items en veel meer!

  • We verloten 1 pakket onder diegenen die voorafgaand aan de beurs al gedoneerd hebben
  • We verloten op de beursdagen zelf een pakket onder de donateurs van die dag. Dus 1 op zaterdag en 1 op zondag.

Doneer minimaal €8 om mee te doen met de loterij. Daarmee kan War Child een kind een maand lang helpen!  

Winnaars krijgen een bericht en kunnen het pakket ophalen bij de War Child stand.


Waarom vind jij dat War Child onze gezamenlijke steun verdient? We horen het heel graag! Plaats een leuk bericht bij jouw donatie en maak ook nog kans op het nieuwe spel: 'The Huntsman Sociëty'.

 

230 Miljoen kinderen groeien op in conflictgebieden, zij leven in angst en onzekerheid. Al deze kinderen hebben recht op een jeugd in vrede. War Child creërt veilige plekken voor kinderen in oorlog, waar ze kunnen spelen en leren. Door middel van sport- en spelactiviteiten helpt War Child ze hun traumatische ervaringen een plek te geven zodat zij weer kunnen bouwen aan een toekomst. Zo leren zij weer vertrouwen te hebben in zichzelf, in anderen en de toekomst. War Child kan dat niet alleen, Help jij ook mee?

Samen halen we de oorlog uit een kind.