West Helpt!

De familie van West

Raised

18,263
121% reached of my target amount €15,000

De Familie van West
De Familie van West is een groep jongerenwerkers, film- en tv-makers, moeders, vaders, docenten & directrices van de Joop Westerweelschool, thuiszorgmedewerkers en rijinstructeurs. Maar bovenal een groep vrienden en bewoners uit Amsterdam - West, die kunst en cultuur creëren voor het Balboaplein in de Baarsjes. 
Hun verhaal begon in 2022 bij de eerste voorstelling De Helden van BB. Samen met de jongeren van het plein ging De Familie van West op zoek naar lokale verhalen, die de inspiratie vormden voor maffe en ontroerende scènes en improvisaties. Voor de gelegenheid werd Huiskamer de Tagerijn omgebouwd tot een pop-up theater met terras, waar de buurt ruim een week met een internationale cast en muzikanten een lekker potje met elkaar ging spelen. 

Op dit moment heeft de groep besloten zich volledig te storten op het organiseren van een Benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. 

Anil, Erol, Katrien, Hannan, Radia, Jihane, Zakaria, Lies, Canick, Marieke, Hassan, Heleen, Rahima en Lina nodigen u van harte uit om u aan te sluiten bij de familie en samen de handen ineen te steken voor de slachtoffers in het getroffen gebied en tegelijkertijd ruimte voor rouw en steun te bieden aan de Turkse en Syrische community hier in Amsterdam.

Kom in actie voor Syrië en Turkije
De Familie van West komt in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Samen zamelen we zoveel mogelijk geld in en organiseren we een Benefietavond op woensdag 8 maart in Huiskamer de Tagerijn. Noodhulp is nu noodzakelijk, maar er is ook geld nodig voor de de wederopbouw op de lange termijn. Doneren kan direct via deze pagina of via onze website.

Help mee
Sluit je aan bij De Familie van West en verzin je eigen actie! Je kunt bijvoorbeeld met je actiegroepje - of alleen - cupcakes bakken en verkopen, lege flessen inzamelen of een loterij organiseren. Haal samen met je kinderen, buren, vrienden en ondernemers uit de buurt tot 8 maart zoveel mogelijk geld op en doneer je bedrag aan één van de twee organisaties, die wij steunen in Syrië en Turkije voor de wederopbouw. Iedere donatie – groot of klein – is welkom. Samen zetten we West in beweging voor Syrië en Turkije. Deel je actie met ons op Instagram, Facebook of stuur een mailtje naar defamilievanwest@gmail.com

Sizde harekete geçin ve çocuklarınız, komşularınız, arkadaşlarınız ve bölgenizde ki girişimciler ile birlikte 8 mart’a kadar toplayabildiğiniz kadar maddi yardım toplayın ve kampanyalardan birine bağışlayın. Daha fazla bilgi için www.defamilievanwest.nl.

انضم ايضا الى مبادرتنا واجمع مع اطفالك، جيرانك،اصدقائك والمقاولين في حييك إلى غاية 8 مارس . أقصى قدر من المال ، وقم بالتبرع بهذا المال لفائدة أحد مبادراتنا  

للمزيد من المعلومات ، قم بزيارة الموقع الإلكتروني  www.defamilievanwest.nl