8A voor Warchild

Carolien & Esther

( Member of team: OBS De Venen )

Raised

2,829
282% reached of my target amount €1,000

Kinderen uit de oorlog, oorlog uit de kinderen!

Het verhaal achter dit initiatief...

In februari 2020 ben ik door onze Ceo van KLM, Pieter Elbers, gevraagd om samen met 10 KLM-ers de Kilimanjaro in Tanzania te gaan beklimmen voor War Child. Een campagne zou worden opgestart, de plannen waren gesmeed. Mijn persoonlijk plan was; als ík ga klimmen, dan moeten álle kinderen van 'Onze Venen' óók gaan klimmen! Een sponsoractie voor War Child dus, dan wel in verticale meters! (en eens kijken of we met alle kinderen de hoogte van de Kilimanjaro konden bereiken; 5.895m)

Helaas gooide Covid roet in het eten en kwam ons prachtige plan in de ijskast terecht. Afgelopen februari hebben wij overlegd met de directie om te kijken of we ons als school in elk geval alvast konden inzetten voor deze prachtige organisatie, twee weken later volgde de oorlog in Oekraine en werd het plan versneld in werking gezet. 

Inmiddels staat de teller op ruim 6000 euro en de kinderen moeten nog gaan klimmen. Nu al een prachtig bedrag! De komende week gaan de kinderen aan de slag met een speciaal lesprogramma, de liedjes ingestudeerd en wordt er natuurlijk daadwerkelijk geklommen! Op donderdag maken we het totaalbedrag bekend!

Enkele weken geleden heb ik contact gehad met Pieter Elbers en hem verteld dat ónze kinderen alvast gaan klimmen. Ik heb hem beloofd het eindbedrag te laten weten. Zijn plan om eind september alsnog met elkaar de Kilimanjaro te beklimmen moet hij helaas laten schieten, dat wij zelf als KLM team alsnog de Kilimanjaro opgaan staat vast... onze peilen zijn nu gericht op januari 2023. Eerst nog maar even oefenen in de Meerkoet en in Nieuwegein;-)

Alvast ontzettend bedankt voor uw donatie!

Hartelijke groet namens het gehele team van de Venen,

Carolien Bunnik

 

 

 

 

 

 

 


View all

Het verhaal achter dit initiatief

12-05-2022 | 22:25 Hour
Het verhaal achter dit initiatief... In februari 2020 ben ik door onze Ceo van KLM, Pieter Elbers, gevraagd om samen met 10 KLM-ers de Kilimanjaro in Tanzania te gaan beklimmen voor War Child. Een campagne zou worden opgestart, de plannen waren gesmeed. Mijn persoonlijk plan was; als ík ga klimmen, dan moeten álle kinderen van 'Onze Venen' óók gaan klimmen! Een sponsoractie voor War Child dus, dan wel in verticale meters! (en eens kijken of we met alle kinderen de hoogte van de Kilimanjaro konden bereiken; 5.895m) Helaas gooide Covid roet in het eten en kwam ons prachtige plan in de ijskast terecht. Afgelopen februari hebben wij overlegd met de directie om te kijken of we ons als school alvast konden inzetten voor deze prachtige organisatie, twee weken later volgde de oorlog in Oekraine en werd het plan versneld in werking gezet.  Inmiddels staat de teller op ruim 6000 euro en de kinderen moeten nog gaan klimmen. Nu al een prachtig bedrag! De komende week gaan de kinderen aan de slag met een speciaal lesprogramma, de liedjes ingestudeerd en wordt er natuurlijk daadwerkelijk geklommen! Op donderdag maken we het totaalbedrag bekend! Enkele weken geleden heb ik contact gehad met Pieter Elbers en hem verteld dat ónze kinderen alvast gaan klimmen. Ik heb hem beloofd het eindbedrag te laten weten. Zijn plan om eind september alsnog met elkaar de Kilimanjaro te beklimmen moet hij helaas laten schieten, dat wij zelf als KLM team alsnog de Kilimanjaro opgaan staat vast... onze peilen zijn nu gericht op januari 2023. Eerst nog maar even oefenen in de Meerkoet en in Nieuwegein;-) Alvast ontzettend bedankt voor uw donatie! Hartelijke groet namens het gehele team van de Venen, Carolien Bunnik c.bunnik@stichtingklasse.nl