Trojan Wars 2020 Toi Toi Toi's voor WarChild

Trojan Wars 2020 Het Nationale Theater Jong

Opgehaald

157
52% bereikt van mijn streefbedrag € 300
Lieve collega's,
 
Vanuit Bärbel en Yela kwam het idee om voor onze jongerenvoorstelling 'Trojan Wars' van HNTjong in plaats van de gebruikelijke Toi Toi Toi's, een mooi donatiebedrag voor War Child in te zamelen. 

De voorstelling, een moderne versie van een eeuwenoude verhaal van de Trojaanse oorlog, laat ons ook nadenken over onze eigen vrijheid en over hoe kwetsbaar vrijheid is. 

Een deel van de opbrengsten van War Child gaat naar projecten toe die o.a. Syrische vluchtelingen ondersteunen. Zo hebben zij projecten in Libanon opgezet waar veel Syriërs en hun kinderen naartoe gevlucht zijn (er zijn alleen al in Libanon bijna 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen, waarvan de helft kind is) https://www.warchild.nl/libanon/.  

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.