Suus kookt voor War Child

Susanne Laven

Opgehaald

3.197
426% bereikt van mijn streefbedrag € 750
Qr

** Voorlopig zijn er in verband met COVID-19 helaas geen etentjes **

Ik hou van koken en zet dat graag in om geld in te zamelen voor War Child. Een keer per maand kook ik daarom een uitgebreid diner voor 7 gasten en mijzelf bij mij thuis in Amersfoort. Iedere gast betaalt hiervoor minimaal 10 euro en het volledige bedrag gaat naar War Child. Elk diner staat in het teken van een ander land waar War Child actief is.

Wil je gezellig komen eten? Geef je dan op door de gewenste datum, het aantal personen en eventuele dieetwensen te mailen naar suuslaven@gmail.com. Ik laat je dan weten of er nog plek is en geef je het adres.

 

Leuk achtergrondartikel dat War Child heeft geschreven over deze actie: https://actie.voorwarchild.nl/suus-kookt-voor-war-child

Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuwe data? Volg deze actie dan op www.facebook.com/SuuskooktvoorWarChild/

NB de bijdrages van sept t/m dec 2017 (in totaal €350,-) gingen naar de actie van mijn stoere vriendinnetje Inge die meedeed aan de Kili-challenge!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.