iederdubbeltjetelt

Saskia Leenders

Raised

400
333% reached of my target amount €120

Wat ontzettend fijn om jou op mijn actiepagina te mogen begroeten. Zoals je wellicht weet zet ik me al bijna 9 jaar in voor War Child als vrijwilliger dmv het geven van voorlichting op scholen, vereningingen en bedrijven. Regelmatig mag ik een cheque in ontvangst nemen. En iedere keer ontroert het me. Het bedrag, groot maar ook klein, maakt namelijk een verschil. Het is geweldig om te zien hoe jong en oud, alleen of met een groep, acties bedenken en vol enthousiasme uitvoeren met als doel zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen.
Daarom ben ik sinds enkele maanden volop aan het trainen voor mijn nieuwe doel. Ik ga op zondag 10 april een poging doen om de marathon van Rotterdam uit te rennen. En met deze actie wil ik de kracht van vele kleine beetjes bij elkaar rennen. Ik vraag ook
jou daarom om mij te sponsoren voor €0,10 per km. Het kost jou dus maximaal €4,20 als ik de hele marathon volbreng. Doe je mee? Want kinderen horen niet in de oorlog. Nooit.
liefs Saskia
War Child:
De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.