Van den Bergh de berg op

Nienke van den Bergh

Raised

923
38% reached of my target amount €2.400

Beste supporters,

Een uitdagend plan: ik ga de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. Deze tocht duurt 7 dagen, voert door verschillende klimaatzones en gaat naar grote hoogte! De top ligt op 5859 m waar de lucht zeer ijl is, dus hoogteziekte ligt dan ook op de loer.

De planning was om in januari 2022 de beklimming te gaan doen. Echter vanwege Covid is toch helaas besloten door War Child om de reis uit te stellen. Ik ga wel door met de voorbereidingen: trainen en sponsorgeld ophalen voor War Child. Ik ben vastbesloten om dit plan waar te gaan maken en ik breng jullie op de hoogte zodra de nieuwe datum voor de beklimming bekend is.

Daarmee ga ik de uitdaging aan, voor mezelf én voor War Child. War Child zet zich wereldwijd in voor oorlogskinderen door bescherming, onderwijs en psychosociale steun (o.a. hulp bij traumaverwerking) aan te bieden.

Waarom steun ik War Child? Omdat kinderen niet thuishoren in oorlog. Nooit. War Child zorgt ervoor dat oorlog het kind of de generaties erna niet voor het leven hoeft te tekenen.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik op sportief vlak de lat nog niet eerder zo hoog heb gelegd. Het wordt dus hard trainen om te zorgen dat ik de top ga halen. Via de blogs op deze pagina wil ik jullie op de hoogte houden van de voorbereidingen.

Wil je mijn actie voor War Child steunen? Alle donaties gaan rechtstreeks naar War Child. Mijn streefbedrag is 2400 euro, maar elke euro meer is natuurlijk meer dan welkom! Hoe gaaf zou het zijn om richting een bedrag van 5895 te gaan; de hoogte van de Uhuru peak...

Lieve groeten,

Nienke van den Bergh

Ps. Delen mag, heel graag zelfs:)