Normal 2b95b376c9d0d22752cb0fb4d4acdedd91575785

HPE Maestro event - 17 oktober in de Schouwburg te Amstelveen

Lisa Aarsman

Opgehaald

8.390
83% bereikt van mijn streefbedrag € 10.000
Qr

Reserveer je kaarten via: http://www.amusicnightout.nl/kaarten/
Linker en rechter hersenhelft met elkaar in contact laten komen is in de dagelijkse ratrace van de executives in de Nederlandse IT markt niet automatisch geborgd. Hard werken maar ook ontspannen is een balans die steeds onder druk staat en het managen van een complex team aan professionals is iedere dag weer een uitdaging.
Hewlett Packard Enterprise gaat u uitdagen om het nuttige en het aangename te verenigen in de HPE Maestro challenge voor War Child.
Als dirigent van uw bedrijf bent u iedere dag bezig een optimaal resultaat neer te zetten, maar zou u dat ook kunnen met een echt orkest? Bent u in staat om de muzikale dynamiek en de melodieuze mogelijkheden van een orkest even goed tot hun recht te laten komen als u dat met uw bedrijf kunt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.