HPE Maestro event - 18 oktober in de Schouwburg te Amstelveen

Lisa Aarsman

( Member of team: Hewlett Packard Enterprise )

Raised

15.069
150% reached of my target amount €10.000
Closed You can't donate anymore

Reserveer je kaarten via: http://www.amusicnightout.nl/kaarten/
Linker en rechter hersenhelft met elkaar in contact laten komen is in de dagelijkse ratrace van de executives in de Nederlandse IT markt niet automatisch geborgd. Hard werken maar ook ontspannen is een balans die steeds onder druk staat en het managen van een complex team aan professionals is iedere dag weer een uitdaging.
Hewlett Packard Enterprise gaat u uitdagen om het nuttige en het aangename te verenigen in de HPE Maestro challenge voor War Child.
Als dirigent van uw bedrijf bent u iedere dag bezig een optimaal resultaat neer te zetten, maar zou u dat ook kunnen met een echt orkest? Bent u in staat om de muzikale dynamiek en de melodieuze mogelijkheden van een orkest even goed tot hun recht te laten komen als u dat met uw bedrijf kunt.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.