Dam-tot-dam voor War Child

Judith Verhoef-Valstar

( Lid van team: Team Valstar )

Opgehaald

580
66% bereikt van mijn streefbedrag € 875

Kinderen in oorlog moeten soms dagen lopen voordat ze weer veilig zijn. Graag loop ik de Dam tot Damloop om bij te dragen aan het werk van War Child. Om kinderen even uit hun dagelijkse realiteit te halen, met ze te spelen, zingen en dansen. Om ze weer kind te kunnen laten zijn. Help je mee? Doneer! 

Ik loop al jaren, maar had afgelopen winter wat moeite om mezelf te motiveren. In april heb ik de draad weer opgepakt. 5-7 kilometer loop ik vrij makkelijk, maar voor de ruim 16 kilometer Dam-tot-Damloop moet ik serieus aan de bak qua training... een uitdaging die ik graag aanga voor War Child! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.