Joke Konijn in actie voor War Child!

Joke Konijn

Opgehaald

280
28% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Omdat ik door het geweld in o.a. Syrië mij zo hopeloos voelde begon ik van klei "knuffels" te maken met het idee dat op te sturen naar alle wereldleiders met de wens om te stoppen met al dat geweld. Omdat ik "Konijn"als achternaam heb ben ik vooral hiermee verder gegaan. Ondertussen bedacht ik mij dat ik niet de daders maar beter de slachtoffers kan helpen. De beelden van vluchtelingen doen denken aan het verhaal
van de vluchtende konijnen in het boek "Watership Down" wat helaas door de geschiedenis heen een actueel verhaal blijft.
Inmiddels ben ik bezig met een serie konijnen. Elk konijn gaat in een op maat gemaakt en genummerd kistje met één pagina uit het verhaal "Watership Down" toegevoegd.
Elke konijn krijgt ook een gelukssteen zoals een Jaspis of een bergkristal die troost en hoop biedt aan de nieuwe eigenaar, die zich verbindt met deze actie. 50 % van de opbrengst is voor kinderen die in vluchtelingenkampen moeten overleven.
Joke Konijn
Kvk nummer: 34339635
Plaats: Oostknollendam Oostknollendam
E-mail: jpm.konijn@gmail.com
Telefoon: 075 6425969
Website: www.jokekonijn.nl
Type: zelfstandig
Beroep: Beeldend Kunstenaar
Geboortedatum: 1958-6-6

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.