Helen door kunst

Jamal Khamis
Qr
van totaal € 25.000 (0%)

Jamal Khamis exposeert voor Beiroet

Musea en expositiezalen bleven lange tijd dicht, maar internationaal erkend kunstenaar Jamal Khamis bleef niet stilzitten en heeft een gloednieuwe collectie aan kleurrijke schilderijen vol emotie. Met een expositie in de Oosterkerk zamelt hij voor War Child geld in om getroffen kinderen en gezinnen van de Beiroet explosie van noodzakelijke hulp te voorzien. Eén van de geëxposeerde schilderijen wordt geloot aan een donateur die daar kans op wil maken.

De expositie ‘Helen door kunst’ wordt gekenmerkt door het fysieke herstel van de kunstenaar zelf, die uit kunst zijn kracht haalde. Nu wil hij zijn kunst gebruiken om ook de Nederlandse kunst- en cultuursector op gang te krijgen na een belastende pandemie. De slachtoffers van de catastrofale explosie in Beiroet is hij niet vergeten en daarom zamelt hij met de expositie geld in voor de activiteiten van War Child in Libanon.

De expositie vindt plaats in de Amsterdamse Oosterkerk van 23 tot 29 mei. Het is gratis te bezoeken en houdt zich aan alle coronamaatregelen. Alle schilderijen van de expositie zijn te verkrijgen na een directe donatie aan War Child. Het donatiebedrag verschilt per schilderij.

Reserveer hier een gratis ticket voor de expositie: www.helendoorkunst.nl

 

Win een schilderij

Er wordt ook een loting georganiseerd om een donateur met een tentoongesteld schilderij te belonen. Lees de blog (tabblad hierboven) voor uitleg over de loting. Ook als je niet naar de expositie kan komen en niet wil meedoen aan de loting, wordt elke donatie zeer op prijs gesteld!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 10-04-2021 | 15:35 Super mooie actie!
€ 25 06-04-2021 | 18:02 Ik hoop dat iedereen je steunt!
Bekijk alle

Loting: maak kans op een schilderij met je donatie

06-04-2021 | 17:29 Je kunt met je donatie kans maken op een bijzondere schilderij van Jamal Khamis, hierboven afgebeeld. Het gaat om het schilderij 'Nooit meer vergeten', een kunstwerk van acryl op doek met een formaat van 30x40cm. Meedoen is erg simpel. Laat bij een donatie van minstens 25 euro een optioneel bericht achter waarin je aangeeft dat je wilt meedoen aan de loting. Eén van de donateurs die dit doet zal het schilderij ontvangen. Je hoeft niet mee te doen aan de loting om te doneren. De precieze regels zijn als volgt: Doneer minstens 25 euro via voorwarchild.nl/actie/helendoorkunst. De hoogte van het bedrag heeft verder geen invloed op uw kans. Laat in het optionele bericht bij uw donatie weten dat u mee wilt doen aan de loting. Bijvoorbeeld door te schrijven: ik wil meedoen aan de loting. Alleen donaties gemaakt voor 31 mei 2021 zijn geldig voor de loting. Er wordt uiterlijk 9 juni 2021 contact opgenomen met het e-mailadres waarmee u hebt gedoneerd indien u hebt gewonnen. U heeft vervolgens 10 dagen om te reageren. Bij geen reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen. U bent minstens 18 jaar oud of u heeft toestemming van uw ouders of wettelijke vertegenwoordigers. U bent woonachtig in Nederland. Elk individu kan één keer meespelen. U mag wel vaker doneren, maar uw kans blijft hetzelfde. Als de expositie door noodzaak wordt vertraagd, bijvoorbeeld door lockdownmaatregelen, dan worden de deadlines van de loting evenveel opgeschoven als de expositie. Alle deelnames blijven geldig. Alleen jamalkhamis.com is verantwoordelijk voor de loting. Neem contact op met mail@jamalkhamis.com voor vragen. Of je wel of niet meedoet aan de loting, elke donatie wordt zeer op prijs gesteld!
Lees meer