Algemene donaties schaatsen voor War Child

Gina Schuit
Qr
van totaal € 5.000 (8%)

Op vrijdag 15 maart as (de landelijke stakingsdag van het basisonderwijs) organiseert IJsbaan De Westfries de actie “Schaatsen voor War Child”, voor alle kinderen uit Hoorn en omgeving.
De kinderen kunnen van 12.00 tot 14.30 uur terecht op de ijsbaan om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen om geld in te zamelen voor hun leeftijdsgenootjes die uit een oorlog komen.
Iedereen kan en mag een eigen actiepagina hiervoor aanmaken.
Wil je dit liever niet en ga je wel rondjes schaatsen en geld inzamelen? Maak dan jouw opgehaalde bedrag over op deze 'algemene donatie' pagina met vermelding van jouw naam. Samen schaatsen we dan zoveel mogelijk geld voor War Child bij elkaar!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 150 26-03-2019 | 13:33 Sponsoropbrengst kleinkinderen
€ 283 26-03-2019 | 13:32 Tikkie donaties schaatsactie voor War Child