Muizenhuisje-speeldoosje

Gerda Arts
Normal 61e09c5cce3e1c0d2225653002fd04809e01255e
Qr
van totaal € 100 (348%)

Dit speeldoosje in de vorm van een ‘muizenhuisje’ is door mij ontworpen, in eerste instantie voor het dochtertje van vrienden.
De vele positieve reacties brachten me op het idee dat ik er meer kinderen (en ouders) blij mee kon maken…..
In de tijd dat ik als docent heb gewerkt, gaf ik o.a. les aan kinderen uit het AZC. De verhalen van de getraumatiseerde oorlogskinderen hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Nu ik werk als vormgever/kunstenaar, kan en wil ik mijn creativiteit gebruiken om me in te zetten voor mijn medemensen, vluchtelingen, in dit geval zijn dat oorlogskinderen.
Elk kind heeft het recht om op te groeien in een wereld zonder geweld en oorlog. Helaas is de realiteit (nog) anders.
Het werk van War Child vind ik enorm belangrijk, daar heb ik veel respect voor. Daarom heb ik dit muziekdoosje ontworpen en doneer ik € 8,- van elk verkocht ‘muizenhuisje’ aan War Child.
Zo kunnen we meer kinderen vreugde schenken en halen we samen de oorlog uit het kind.
Elk speeldoosje wordt door mij op bestelling gemaakt. Het is te bestellen via mijn site: www.g-arts.nl
Het wordt een ‘gepersonaliseerd’ muizenhuisje d.w.z. u geeft de naam van de baby, geboortedatum en geboortetijd door, deze worden op de voorzijde van het huisje gedrukt. De naam van de baby komt verder ook aan de binnenzijde van de deur, op het wiegje en op de achterzijde van het huisje te staan. In maximaal 500 characters kunt u een ‘persoonlijke tekst’ voor de baby doorgeven, deze wordt dan op de achterzijde gedrukt. Verder kiest u de kleur van het huisje: rose of blauw.
Het lampje gaat branden door aan te ‘bellen’, door de sleutel op het dak op te draaien klinkt: ‘When you wish upon a star’. Dit liedje werd in 1940 geschreven door Leigh Harline en Ned Washington
voor Wald Disney’s bewerking van Pinocchio en sindsdien is dit het representatieve liedje van Walt Disny Company.
De afmetingen van het huisje zijn: 10 x 9 x 16,5 = B x D x H
Ik wens u veel kijk- en luisterplezier”.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 72 02-08-2019 | 17:40 Ik heb de afgelopen periode weer 9 speeldoosjes mogen maken, van elk verkocht speeldoosje doneer ik € 8 aan WarChild. Bestel ook zo'n uniek gepersonaliseerd muizenhuisje-speeldoosje en steun daarmee het goede werk van WarChild !!
€ 276,11 12-03-2019 | 15:54