Help de kinderen in Jemen!

Esther Ledeboer

Opgehaald

582
58% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Op Koningsdag organiseren we samen 'buren voor Jemen', gewoon op de stoep voor onze deuren. Iedereen kan koffie, thee, limo, soep, taart en sandwiches komen eten en (via een tikkie gekoppeld aan deze pagina) doneren voor de kinderen in Jemen. Locatie: Dr. Beguinlaan 68-76, Voorburg. Van 11 tot 17 uur. Dus kom en help mee, deze kinderen hebben het nodig!

Kinderen zijn kwetsbaar en in Jemen hebben ze veel meegemaakt. War Child vangt kinderen in Jemen liefdevol op en laat ze weer 'spelend' kind zijn. Door een bescheiden actie, een klein steentje bijdragen. Samen wordt het iets groots en dan kunnen we het verschil maken voor de kinderen in Jemen!

Kun je er niet bij zijn op 27 april en wil je toch helpen? Dat zou super zijn! Doneer hier een bedrag voor de kinderen van Jemen en War Child kan verder met haar projecten.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.