Cornee voor happy war childeren!

Cornee Hordijk

( Lid van team: Voorlichters War Child regio Amsterdam  )

Qr
van totaal € 250 (76%)

Als voorlichter geef ik al jaren presentaties over het bijzondere werk van War Child, en vertel ik over de aangrijpende verhalen van kinderen in conflictgebieden. Corona maakt ons meer dan ooit bewust van hoe onvrij het leven in crisis is, en de psychische gevolgen daarvan – zeker voor kinderen. Zonder vrijheid, beweging en spel stopt hun ontwikkeling. En als docent maak ik me daar natuurlijk grote zorgen over.. Daarom wil ik naast in Nederland ook in de rest van de wereld kinderen gelukkiger maken, en War Child doet dat met alles wat ze kunnen in landen waar dat nu ‘t hardste nodig is. We weten inmiddels zelf allemaal dat we niet zonder vrijheid kunnen he? Samen kunnen we peace & happiness brengen in de wereld!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 04-06-2020 | 20:30 Cornee zet zich altijd zo goed in voor mooie doelen 😘
€ 75 27-05-2020 | 18:00
€ 50 27-05-2020 | 09:44 Ik vind het enthousiasme waar Cornee dit werk mee doet geweldig en het feit dat het hier om kinderen gaat die helemaal niets in te brengen hebben als t over hun lot gaat is natuurlijk super. Zij hebben t zo hard nodig. Trauma’s zetten zich vast in het lijf. Door dans krijgen deze kids een kans om zich weer vrij en vrolijk te voelen.
€ 15 26-05-2020 | 21:34
€ 15 24-05-2020 | 11:24 Het ziet we echt super uit 🤩. Liefs, Vivienne