'EYE for all' fotoveiling

Annet de Graaf
Normal 2c0b8e0353973cb86409fc9b04fe4f55d1b8c950
Qr
van totaal € 60.000 (0%)

"Let's make art an investment in humanity".
75 bekende fotografen staan een werk af voor War Child. De opbrengst van de fotoveiling 'EYE for all' gaat naar Safe Spaces.
Safe Spaces zijn veilige plekken waar kinderen door middel van psychosociale hulp, onderwijs en bescherming de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. Om zoveel mogelijk oorlogskinderen te kunnen helpen, zijn er meer Safe Spaces nodig.
Noteer 16 november in je agenda als je mee wilt bieden op een bijzondere collectie aan foto's van bekende fotografen. De fotoveiling vindt plaats op Catawiki.
Deelnemende fotografen o.a. Micky Hoogendijk, Kadir van Lohuizen, Brooks Kraft, Corbino, Eddy van Wessel, Marco Borsato en vele anderen.
Volg ons op Facebook voor een overzicht: https://www.facebook.com/eyeforallauction/
Initiatiefnemer: Annet de Graaf in opdracht van Catawiki.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.